Advent u DV Košnica

Dragi roditelji,


Hvala još jednom za pomoć i sudjelovanje u organizaciji Adventa u Košnici, koji je ove godine dodatno u znaku projekta „Zujimo cijeli dan 2: produljeno radno vrijeme u DV Košnica“. Iskoristili smo priliku da lokalnoj zajednici predstavimo projekt koji kontinuirano provodimo od 2018. godine, sada već u drugoj fazi te kojim osiguravamo usklađivanje obiteljskog života i poslovnih obaveza roditelja s radnim vremenom vrtića. Više o projektu pročitajte ovdje.

Fotografije sa sajma možete preuzeti na poveznici:
https://www.filemail.com/d/cybdgesuaazxseh
Od prodaje kolača i dječjih radova prikupili smo nešto malo manje od 3000 kn te ćemo novac upotrijebiti za kazališnu predstavu u Centru za kulturu Susedgrad tijekom sljedećih mjeseci, na koju ćemo ponovo pozvati i vas i djecu.
Vaš odaziv na predstavu Zvukolika šuma 19.12. u Centru za  kulturu Susedgrad, koja je bila naš poklon djeci za Božić, pokazao nam je da i vi roditelji volite kazalište i izlaske s djecom, a znamo da djecu trebamo odgajati za kvalitetu. Imamo fantastičnu kazališnu dvoranu u našem naselju, u koju djeca često odlaze na filmske projekcije u okviru programa Vrtići u kvartovskom kinu, želimo to iskoristiti.
Želimo svim obiteljima našeg vrtića puno zdravlja i uspješnu Novu 2023. godinu!
Vaš vrtić