ZAVRŠNE PRIREDBE SKUPINA U DV KOŠNICA I PREDSTAVLJANJE REZULTATA EU PROJEKTA ZUJIMO CIJELI DAN 2

U ponedjeljak, 12. lipnja 2023. smo u Košnici proslavili kraj pedagoške godine, oprostili se s našim predškolarcima i predstavili rezultate EU projekta Zujimo cijeli dan 2: produljeno radno vrijeme DV Košnica.

Ove godine se opraštamo s 19 – ero naše djece, koja su u Košnici provela 5 godina i sada kreću u novo razdoblje, polaze u prvi razred. Roditeljima i članovima širih obitelji, kojih se skupilo zaista puno, predstavili smo što su djeca naučila ove godine, ali i ranijih godina. Sva djeca su dobila diplomu o uspješnom završetku programa predškole, koji smo ove pedagoške godine provodili svakodnevno od 1. listopada 2022. do 31. svibnja 2023. , u ukupnom trajanju od 320 sati. Vjerujemo da će prijelaz u školske klupe djeci biti lagan i bez stresa, jer su kroz predškolu savladali osnovne predčitalačke i predmatematičke vještine, a nadasve stekli samostalnost u životno-praktičnim vještinama. Posebno zahvaljujemo roditeljima koji su nam s povjerenjem predali svoju djecu na odgoj i obrazovanje i nadamo se i u budućnosti ostati u kontaktu sa svima njima.

Ovu priliku smo iskoristili i da predstavimo rezultate EU projekta Zujimo cijeli dan 2: produljeno radno vrijeme DV Košnica, koji je započeo 3.2.2022. i završava ove jeseni, 3.10.2023. Tijekom 20 mjeseci pružamo uslugu produljenog rada vrtića od 16 do 21 sat, kao i provedbu kraćih programa glazbe i programa za potencijalno darovitu djecu, koji su besplatni, jer se financiraju sredstvima Europskog socijalnog fonda. Osim produljenog rada i dva kraća programa, sredstvima projekta financirali smo na desetke sadržaja koji obogaćuju redoviti program; izlete, posjete kazalištima i muzejima, radionice s vanjskim suradnicima te opremu i didaktiku koja nam je nedostajala. Također smo financirali stručno usavršavanje naših odgojitelja i stručnih suradnika.

Pogledajte kako je izgledalo događanje u vrtiću, a oni roditelji koji to žele, još se ovih dana mogu doći fotografirati sa svojom djecom u foto-kutku na ulaznim vratima parka, gdje smo ostavili luk od balona u bojama našeg vrtića.

previous arrow
next arrow
Slider