Pedagoška godina 2021./2022.

Poštovani roditelji,

Hvala vam što ste nam i dalje ukazali povjerenje u odgoju i njezi vaše djece, što nam je izuzetno važna povratna informacija o vašem zadovoljstvu.  

Nova pedagoška godina započela je 1.9. te samim time i neke novosti u organizaciji rada.

Kao što smo vas već obavijestili, naš program smjenskog rada “ZUJIMO CIJELI DAN” koji je 2018. dobio financiranje iz sredstava Europskog socijalnog fonda za unapređenje usluga u sustavu predškolskog odgoja i koji je završio 2020.godine u prosincu, dobio je pozitivnu ocjenu o produljenju na 20 mjeseci. Tim sredstvima smo ponovno osigurali smjenski rad od 6 do 21 sat, veći broj odgojitelja u skupinama i stručni tim vrtića: logopedinju i pedagoginju. 

Ukoliko epidemiološke mjere dozvole, ponovno planiramo pokrenuti kraće programe: sporta, ritmike, rad s darovitima, program podrške roditeljstvu “Rastimo zajedno”. Ponovno bi krenuli u organizaciju klizanja, plivanja, izleta, kino predstava, kazališnih predstava, posjeta muzejima, posjeta Gradu mladih za predškolarce…. također i naša druženja s roditeljima i djecom na Večeri matematike, Božićnom sajmu, Uskrsnim radionicama, tematskim predavanjima….   

Sve mjere koje smo do sada provodili zbog pandemije Covida-19, nastavljamo i dalje provoditi (obvezna maska po ulasku u ustanovu, dezinfekcija ruku i cipela na ulasku, mjerenje temperature djetetu prije dolaska u vrtić, izbjegavanje zadržavanja na hodnicima).

Prve roditeljske sastanke planiramo krajem rujna/početkom listopada. O točnim terminima će vas obavijestiti odgojiteljice.

Vaš vrtić