NAJVAŽNIJA EDUKACIJA GODINE ZA RODITELJE! DOBRODOŠLI U DŽUNGLU DIGITALNOG DOBA!

Dragi roditelji,

ne propustite predavanje/radionicu DOBRODOŠLI U DŽUNGLU DIGITALNOG DOBA , koja će se u našem vrtiću održati za cijeli zapadni dio Zagreba! U ponedjeljak, 14.listopada 2019. u 18 sati u velikoj župnoj dvorani ispod vrtića održat će se predavanje o najaktualnijoj odgojnoj temi našeg vremena-odnosu djece i digitalnih medija. Predavač: doc.dr. Marina Gabelica, Učiteljski fakultet u Zagrebu

Brojna istraživanja pokazuju da djeca vrtićke dobi redovito gledaju animirane filmove, prate televizijski program, pa čak i samostalno surfaju internetom! Neki roditelji pozdravljaju ove pojave, a neki iskazuju bojazan.

AKo smatrate da je odnos djece i digitalnih medija odnos sa dva lica, dođite na predavanje i naučite kako se digitalni mediji  u životu djece mogu sagledati kroz moguće opasnosti , ali i blagodati koje mogu imati na razvoj djeteta.

Program je realiziran u okviru projekta Vrtići u kvartovskom kinu, koji vaša djeca redovito posjećuju; gledaju filmove i prolaze radionice poslije gledanja filmova. Program je omogućila Udruga Sedmi kontinent-Djeca susreću umjetnost i potpuno je besplatan za djecu i roditelje DV Košnica.